Forsidetekst

Erhvervssociologen Erhvervssociologen hjælper virksomheder og deres medarbejderne med at skabe trivsel og mening i arbejdslivet. Det skaber engagerede medarbejdere og bedre resultater. Vi spilder ikke vores liv på småkonflikter og bekymringer, når vi trives og arbejdslivet giver mening

Stress og små konflikter er skyld i rigtig mange sygemeldinger, som hvert år koster mange penge og ødelagte mennesker. Vi bliver ganske enkelt ineffektive, når vi er stressede og får det dårligt med os selv. Kan det forebygges? Ja, det kan det. Stress er blevet en samfundsepidemi, men det behøves ikke være sådan. Erhvervssociologen arbejder med at optimere måden vi arbejder på, så vi udnytter vores hjerne maksimalt og oplever glæde og trivsel i hverdagen.

Erhvervssociologen analyserer relationer mellem medarbejdere og ledelse i virksomheden og stiller skarpt på det, som allerede fungerer og giver virksomheden eller teamet potentiale til yderligere vækst og trivsel.

Erhvervssociologen er specialiseret i ydelser indenfor træning af mentalt overskud, trivsel, arbejdsglæde, mindfulness og social intelligens i offentlige og private virksomheder. Derudover har Erhvervssociologen været involveret i at sætte social intelligens og mentaltræning på dagsordenen i flere af landets førende erhvervs- og bestyrelsesuddannelser.

Seneste omtaler

Alt for damerne Alt for damerne

Vores ydelser